Dilema politicky (ne)korektních ?

12.03.2016 14:31

Solidarita s mohamedány je fatální omyl. Ano sociální solidarita s lidmi na dně je naše morální povinost. Ale  to co se pod touto vlajkou ve skutečnosti dnes děje je  podivná válka  s islámem což někteří pomatenci  popírají . 

 

Naše děcáky opuští každý rok  kolem tisícovky  "zletilých", kteří musí řešit  problém střechy nad hlavou  a končí mnohdy právě pro naší falešnou solidaritu v lepším případě na ulici a v horším v kriminále.  Když nemáme peníze pro ně, kde vezmeme peníze pro děti migrantů ?

Berlíňan působí jako  zoufalý emigrant ve vlastní zemi a jeho ulici ovládají vetřelci  Reportáž z dobytého území,

Turecká CK nám nadále posílá muslimské radikály kteří nadále  terorizují  Evropany

Mezi utečenci ze Syrie  přichází  i teroristé.

ISIL které vyhnal Rus ze Sýrie připravuje Evropanům vrazit další kudlu do zad z   Libye

 

Pomatená Angela nadále  na místě rezignace se svojí suitou věrných resuscituje svoji  krachující politiku  Welcome Refugees  Vtírá se i podezření že Anglela je vydírána mistry chaosu. Jeden z nich , pomatenec Thomas Barnett naplánoval již v roce 2002 smíšení ras s cílem dosáhnout  v porobených státech  vytvoření "hnědé rasy s IQ 90 " kteří nebudou chápat co  vlastně děje ale dost inteligentní aby mohli pracovat . Pro Evropu je plánováno roční přijetí 1,5 milionů přistěhovalců z třetího Světa ! Zabránit  spojenectví EU s Ruskem  je  cíl   projektu obtěžování medvěda. Na ředitelství zemněkoule byla EU přidělena úloha užitečného idita.

Jak vidí tento fatální omyl F.Ringo Čech

 Etnograf   Atapami Zelený  o korektnosti

Tradiční strany přistupují k problému islámu pouze s politicky korektními frázemi. V dnešní době informační svobody, kdy si lidé hledají informace na internetu, nemůžeme omílat jen korektní fráze . To je nebezpečné chlácholení a odsouvání řešení.

Život v pohodlí zabezpečené vrstvy, v profesních kruzích mezi lidmi příbuzného postavení a demografického složení , koupat  se ve  vlnách propagandy a reklamy  přinese jako vždy nemilé překvapení historie .

Jak to viděl Adolf Born