Někdo řekne tři a začne se to mazat

25.11.2015 08:17

Už Kostky jsou vrženy ?  , ptá se celý Svět od 24.11. 2015 . Na začátku byl sestřel neznámého letadla nad tureckým územím, v dalším vydání to bylo ruské letadlo které  prý bylo 10 varováno aby nevlétlo do jakéhosi cancouru Turecka  jehož přelet trvá 17 vteřin. Rusové sedí u svých radarů a vědí , že dochází k testování jejich  odhodlání zničit teroristy na syrském území. Ve hře je i vyšší  strategický cíl :  nasadit Holandovi  který ja na koberečku v Bílém domě ohlávku.  Dovolil si  bombardovat povstalce proti zlému Asadovi s Rusem.  Rusové pohotově a  podrobně informují obrazem celý Svět na  svém hlavním TV kanálu.

Je jasné ,  že medvěd se ožene a v Pentagonu  budou mít noční šichty a Turkovi budou hnědnout trenýrky.

Nicméně  je zde nový  problém ve kterém je až po uši  náš  spojenec ?  . Otázkou je  zda to je  z jeho hlavy , či je to jenom něčí metař ? Je třeba ale obezřetnosti v hledání viníka v zahraničí.  Ruské letouny systematicky ničí podstatnou část teroristické infrastruktury a kolony  pašeráků nafty  z Daeše do Turecka. Ostatně za vším hledej peníze a na Blízkém východě peníze dělá nafta.  Chaosem na Blízkém východě se Turkům  dostalo ale i příležitosti  resuscitace jejich  Osmanské říše a jedinou překážkou je  Syrie. Naftoví šejkové chtějí natáhnout do Turecka naftovod a obejít rozvrácený Egypt se svým průplavem a zase překážkou je Syrie. Turek drze kšeftuje s naftou kterou Daeš krade Syřanům a Iráčanům.

Bible, Lukáš 12,1 Mějte se na pozoru před kvasem farizejů, to jest před pokrytectvím. Není nic zahaleného, co nebude jednou odahaleno a nic skrytého co nebude poznáno. Proto vše co jste řekli ve tmě, bude slyšet na světle , co jste mluvilii v tajných úkrytech, bude se hlásat ze střech.

Není nic staršího než včerejší zprávy. Právě po internetu vedle turecké verze běží již i ruská verze  a chlubení se teroristů v tureckém žoldu jak vraždí sestřeleného pilota. Druhého pilota  zachránila syrská armáda.

Analýza totiž ukazuje, že napadení Su-24M2 ruských letadel bylo předem naplánované Tureckem a jeho vojenskými partnery. V tom případě už ale mluvíme o operaci „Úder do zad“ 

Na letadla číhali v záloze turečtí stíhači, na zemi se rozmístila diverzně-výzvědná skupina zamaskovaná jako místní Turkmeni, včas byly na místo dovezeny filmové štáby CNN a FOX…

To je jen technické zabezpečení finále. Samotná operace začala daleko dřív. Po celý průběh působení ruských vzdušných sil v Sýrii rozvědka NATO neseděla se založenýma rukama. Probíhalo nepřetržité monitorování veškeré jejich činnosti prostředky kosmické, vzdušné i pozemní rozvědky. 


Letadlo VVS USA Boeing E-3 Sentry AWACS vzlétl 24. listopadu z letecké základny Preveza v Řecku. Druhý E-3A VVS Saúdské Arábie vzlétl z letecké základny v Rijádu. Obě letadla plnila společný úkol – zjistit přesnou polohu letadel VKS Ruska. Oni také vybrali „oběť“. Americký E-3A měl zjistit režim radarového řízení zbraní Su-24M2 a zjistit, nakolik je letadlo chráněno?

Su-24M2 se vracelo z operace a jeho palubní navigační systém pracoval v režimu „navigace“ v souladu s GLONAS, vracel se na základnu a nechystal se k nějaké akci. E-3 po celou dobu předával podrobné informace o Su-24M2 dvojici hlídkujících tureckých F-16CJ. 

Přesnost zaměření stíhaček F-16CJ je doplňkově zajištěna pozemním komplexem protivzdušné obrany Patriot USA rozmístěným v Turecku a ještě přesněji jejich multifunkčními radary AN/MPQ-53. Komplex Patriot může pracovat s E-3 i s družicemi radioelektronické rozvědky MENTOR a není vyloučeno, že ve skupině satelitů je ještě KA „Geosat“. Přitom E-3 dávaly údaje, kde se letadlo ve vzduchu nachází, zjišťovaly jeho ešalon, rychlost, stav řízení výzbroje. Radar protivzdušné obrany Patriot pak spolu se satelity radioelektronické rozvědky MENTOR zaměřily telemetrii pohybu Su-24M2 ve vztahu k povrchu – to znamená, že vydaly přesně prognozovaný prostor objevení se  letadla vzhledem k hornatému terénu.

Dvojice F-16CJ šly do prostoru v rozestupu 4 – 6 kilometrů a prakticky zblízka (!) vypustily raketu „vzduch– vzduch“ AIM-9X Sidewinder do zadní části ruského bombardéru.

Šance posádky SU-24M2 uniknout zásahu byly rovné nule. Proti raketě AIM-9X s novou matriční infračervenou hlavicí samonavádění nemá Su-24M2 obranu.

Samozřejmě, tragédii by mohla zabránit dvojice Su-30CM majících ve výzbroji „Chibiny-U“. Ale nikdo nečekal úder do zad od spojence, tím spíš informovaného o detailech ruských operací poskytnutých  "partnerům".


 
Kdopak nám to přišel ke křížku  Pokud to nebude  s kudlou za zády mohlo by to být to světélko v tunelu

 

Falešná hra Turecka se nelíbí již i Němcům coby  spojencům Mohamedánů  od I. Světové války

 Izrael nebude střálet na ruské vojenské letadlo ,  Netanjahu je v kontaktu s Putinem

Čína se nevzrušuje  a tak i  já zůstávám v polo klidu .

 

 

Ruské bobardéry  dostanou protiletadlové rakety ke své obraně  a budou napříště létat v doprovodu stíhaček ,  do Syrie půjde  jejich protiletadlové a protiraketové kladivo S 400  a nejnovější stíhačky.

 

Už se to začne mazat , asi ještě ne,  jen měření pinďourů  bude ostřejší.  Také lze očekávat  i jednání o příměří , či dokonce o ukončení bojů.

Naplňuje se bohužel pouze první část mojí předpovědi. Jednání o příměří  se vedou  podivně  jako ostatně všechny  války na Blízkém východě. Tento Svět nepřekonal dosud kmenové uspořádání společnosti a  dosazení protektoři nejsou schopni stabilizovat svěřená území.

 

Na Blízký východ přichází Ruská bouře