Co ten Balkán, co ten Turek a další ? A co já ?

25.10.2015 07:45

 Balkán  je nástupištěm islámu do Evropy, to je jasné i při zběžném pohledu na mapu .  

Náš údajný spojenec v NATO Turecko sní o obnově Osmanské říše   a  vede podivnou politiku.  Trpí turecké mafii   obchod s lidmi v masovém rozsahu. 

Radikální islamisté  ohrožují Evropu  vojensky již delší dobu

Násilný vstup radikálních islamistů  v Evropě začal  před lety . Demontáž Jugoslávie spojená s  bombardováním Srbska  které bránilo opětovnému   návratu Islámu do Evropy přes Balkán organizovaný USA s koalicí ochotných byla strategická chyba. Zřízení islámských protektorátů Kosova   ,  Bosny a Hercegoviny  jenom potvrdilo, že se rodí Evropě cizí projekt. Jednou se dozvíme zda to byla Černá labuť  nebo zlý úmysl . Že to bylo a je pro  Evropu špatné řešení  je jasné už dnes.

Radikální a umírněný islám je blud.

Je třeba však vidět i objektivní příčinu exodu=nejhorší sucho za posledních 900 let . Ani to však nemění základní principy války která je Evropě vnucena. Rukavice je už v ringu a musíme zvítězit !

 

Evropa se může zachránit pouze vojenskou porážkou  radikálních islamistů  a politickou porážkou jejich pomocníků mezi námi.

No a proč je těžké tyto chyby napravit, no proto, že jejich autoři se svými prestituty by museli z hrušky dolů a chodit kanálama! No a kdo by chtěl teplou kancelář s počítačem, tučným kontem v bance  vyměnit za lopatu a recepci za skývu chleba ? Neznám !

Na štěstí, se vždy najde "blbec" který neví, že je to "složité" nebo , že "to nejde"  a udělá to ! 

 

Utéci nebo bojovat to je otázka dne i  pro každího z nás !

Jsem přiraven k rychlé evakuci svým autem do lesa pokud naše vláda selže .Do lesa se prý mohamedáni bojí.

I na válku jako vojenský  veterán  jsem připraven ale požaduji generála kterému mohu věřit .

Další řešení je náboženská konvrze.  Česká  muslimská unie Vás vítá !