Velký černý pátek

25.03.2016 10:11

 

 

 

Zmařený plánovaný útok  teroristů na jadernou elektrárnu má   jediné řešení a to je radikální vojenský zásah .

Panáčkování  policejních a vojenských hlídek na hranicích, ulicích , letištích a nádražích nestačí. Není ani reálné hlídat všechny ulice po které důležité osoby chodí ve volném čase. Příslušník ostrahy belgické atomové elekrárny zastřelen a byla mu ukradena přístupová karta.

Už dlouho se na nás připravovali

Operace prolomení (útoky na Evropu) začala již v roce 2014

Domácí úkol : Bude třeba oddělit zrno od plev i ve vlastních řadách, to je začít rozlišovat pomatené dobrosery , které musíme poslat k lopatě pokud nic než vysávání státní kasy neumí a vlastizrádce musíme poslat do vězení . Proč ?  Proto, že to je lepší než občanská válka do které nás vedou !

Kdy se dozvíme, že se Maďar zbouřil ? Proč ?  Proto, že si Evropa dala vlastní branku,  když ochranu před muslimy svěřila Turkům  ! Lidově se tomu říká udělati kozla zahradníkem.

Poslední zprávy z "vodojemu"


Plk. Pavel Sviridov: GRU získala tajné plány proti Rusku - operace Barbarossa-2

S odstupem času se rýsují podrobnosti kolem předčasného odjezdu Vladimira Putina ze summitu G-20 v Brisbane, Australie, který se konal v listopadu 2014.

Prý Putin odjel se staženým ocasem kvůli Ukrajině, protože slušní západní politici s ním nemluví ? Ale bylo to jinak. 

Plukovník Pavel Sviridov zveřejnil na svém blogu pikantní detaily z velmi dlouhého bilaterálního jednání Vladimira Putina s kancléřkou Merkelovou. Píše: Starý přítel z “vodojemu”  mi sdělil příčinu, proč se Angela Merkelová stále angažuje v protiruské kampani. 

Jak je známo, na summitu G-20 v australském Brisbane měl Putin čtyřhodinovou schůzku s Angelou Merkelovou, během které mu řekla: “Vladimíre, no tak, Vy jen blafujete, nemáte síly na to přetahovat se s Amerikou. Vaše rakety prostě do Ameriky nedoletí.” 

Po tříminutové pauze s pohledem na kancléřku, vytáhl z aktovky v Pentagonu vytvořený a potvrzený hlavami hlavních evropských států – členů NATO – plán “Barbarossa- 2” 

Jak známo plán Barbarossa byla direktiva Hitlera k napadení SSSR.

Podle plánu Barbarossa 2 se Rusko dělí na zóny vlivu a okupuje se vojsky NATO v klíčových centrech. “Je to Váš podpis?” – zeptal se merkantilního andílka. Rozčílená, zrudla a kývla. 

“Tak, tedy, může být, že do Ameriky nedoletí. Ale na základny USA na území Německa doletí přesně, to vám garantuji. No, možná se další desítka raket netrefí a místo na základny spadnou v Mnichově nebo ve Frankfurtu, podle toho jak to dopadne.”Tetičce se po těch slovech udělalo špatně a schůzka byla ukončena a Putin poté odletěl z Brisbane předčasně. 

Plán Barbarossa 2 schválili : Kanada, Francie, Německo, Velká Britanie, USA.

Není bez zajímavosti, že tato tajná informace byla z ruských zdrojů "vypuštěna" 20.února 2016, tj. v době kdy se člen NATO-Turecko snaží vtáhnout Rusko do vojenského střetu v Sýrii, s tím, že NATO by se poté na základě čl.5 své Charty mělo také zapojit do tohoto vojenského dobrodružství.

 

Barbarossa

Chytrému napověz a hloupého kopni