Podivná smrt Evropy

30.10.2019 13:51

co o knize  Podivná smrt Evropy  od Douglas  Murraye  napsali:

Tato významná kniha nás seznamuje s tématem destruktivně působící islámské převahy a odhaluje příčiny evropské krize.

Při čtení jsem si neustále přál, aby  autorovy  argumenty nebyly tak přesvědčivé a jasné (Clive James)

Mimořádně závažná kniha, kterou by měli znát všichni, kdo mají vliv na dění v současné kritické fázi Evropských dějin (Roger Scruton)

Murray rozsvěcí v temnotách. Jeho kritika multikulturalismu je podložena tolika argumenty a tak dobře napsáno, že skoro povzbuzuje. Liberálové mu budou chtít oponovat, což se neobejde bez daleko silnějších argumentů než které použivali dosud. (Nick Cohen)

Douglas Murray

Nakladatelství LEDA vydala o tomto maléru knížku v roce 2018, já o tom píšu od roku 2015

Mocní ve své bohorovné aroganci si neuvědomili,  že podlehli chybné představě a že  nekritizuji  zanedbatelnou "revanšistickou...etc. " menšinu ale většinu občanů  kterou zbavili práva na rozhodování o svém osudu !

V roce 1968 agentura Gallup zjistila , že 75 procent dotázaných Britů se dožadovala omezení imigrace. Dnes  ve 23  Londýnských čtvrtích z 33  jsou původní obyvatelé menšinou.

Ethnic groups field listing
Czech 64.3%, Moravian 5%, Slovak 1.4%, other 1.8%, unspecified 27.5% (2011 est.)

Dnes 30.10.2019 čtu  ve zprávách C'TK:

Lucemburk/Brusel - Česko, Polsko a Maďarsko nesplnily povinnosti plynoucí z právních předpisů Evropské unie, když se odmítly zapojit do systému přerozdělování uprchlíků. Uvedla to v dnešním stanovisku generální advokátka Soudního dvora Evropské unie Eleanor Sharpstonová.

Budeme bojovat, plakat nebo to vzdáme se stala  otázkou dne jak dál i pro českou kotlinu . 

Nic nedokazuje více krach multikulturní politiky lépe než opomenutí náboženského přesvědčení příchozích. V Evropě je fenomén  multináboženského soužit í    mladý a pro islámský svět neznámý . 

Religions field listing
Roman Catholic 10.4%, Protestant (includes Czech Brethren and Hussite) 1.1%, other and unspecified 54%, none 34.5% (2011 est.)

 

O nás bez nás

Institut strpení jako další nůž v zádech zesilující touhu většiny po czexitu a  referendu o vystoupení z EU

Nově zavedený institut strpění bude podle nového odstavce 8) § 28 vypadat takto:


 

Cizinec, kterému nelze udělit azyl podle § 15 odst. 3 písm. c) nebo d), a cizinec, kterému byl odňat azyl podle § 17 odst. 1 písm. i) a j), je v případě, že by jinak splňoval důvody pro udělení nebo ponechání azylu, způsobilý k právům uvedeným v článcích 3, 4, 16, 22, 31, 32 a 33 mezinárodní smlouvy22). Tento cizinec je oprávněn požádat o potvrzení o strpění na území podle § 78b, pokud doloží adresu místa hlášeného pobytu na území. Dobu strpění na území stanoví ministerstvo na dobu nezbytně nutnou a je oprávněno dobu strpění na území opakovaně prodlužovat. Ustanovení § 78d odst. 2 až 6 a § 79 odst. 5 se neuplatní.

jde o aplikaci judikatury Soudního dvora Evropské unie z letošního roku. „Úpravy v ustanoveních § 15 odst. 3, § 17 odst. 1 a vložení nového odstavce 8 reagují na judikaturu Soudního dvora EU. Konkrétně se jedná o rozsudek Soudního dvora (velkého senátu ze dne 14. května 2019 ve spojených věcech C-391/16, C-77/17 a C-78/17.

AKCE  "aspoń něco lepší než nic"  Národní centrum kontroly hranic